Αναρτήθηκε από: stratokopoi | 03/06/2010

Συγχαρητήρια στους ακτιβιστές για το μεγάλο τους αγώνα με σκοπό την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ανθρώπων της Γάζας.

Ντροπιαστική και απάνθρωπη ήταν η κίνηση του Ισραηλινού κράτους προς την ομάδα των ακτιβιστών  που έπλεαν προς την Γάζα με σκοπό την ανθρωπιστική ενίσχυση αυτής της περιοχής.  Για άλλη μια φορά το Ισραηλινό κράτος, μας υπέδειξε με τον «καλύτερο»  τρόπο  την βάρβαρη  συμπεριφορά του όχι μόνο  προς την ταλαίπωρη περιοχή της Γάζας αλλά και προς τον υπόλοιπο κόσμο που βαδίζει ενάντια από τα σχέδια τους. Αξίζει βέβαια να δώσουμε και συγχαρητήρια στους ακτιβιστές για τον υπεράνθρωπο και τολμηρό αγώνα τους παρά τα μεγάλα εμπόδια που εμφανίστηκαν στην αποστολή τους.

Συμφωνούμε: Με το να διακόψει η χώρα μας  κάθε είδους επαφή με το Ισραηλινό κράτος, ακόμα και εμπορική επαφή,  έτσι ώστε να αποδυναμώσουμε την οικονομία, άρα και την στρατιωτική τους δύναμη κατά τον βαθμό που την ενισχύουμε.

Προτείνουμε:  η ημέρα αυτή (31/5/10) να χαρακτηριστεί ως παγκόσμια ημέρα ανθρώπινης αλληλεγγύης προς τους αδικημένους και ταλαιπωρημένους λαούς του πλανήτη μας  (αν δεν έχει χαρακτηρισθεί άλλη μέρα φυσικά).

Advertisements

Responses

  1. Πολύ καλή ιδέα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: